Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι χορευτές και οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνισθούν και το όνομα τους να καταχωρηθεί στην Εθνική λίστα κατάταξης ανάλογα με τα αποτελέσματά τους στους αγώνες του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος στις κατηγορίες IDO. Οι νικητές θα έχουν αυτόματα το δικαίωμα να συμμετέχουν στο Ευρωπαικό και Παγκόσμιο Κύπελλο και Πρωτάθλημα των αντίστοιχων κατηγοριών.

Καλούμε όλους τους σχολάρχες, τα σωματεία και τους αθλητές να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια στην οποία θα είναι για πρώτη φορά οι πρωταγωνιστές.

Ενημερωθείτε για τις συμμετοχές, τους κανονισμούς και τα εισητήρια αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε επίσημη πιστοποίηση στέλνοντάς μας τις απορίες σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο τηλέφωνο 6988543805.


Είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αθλητική Ομοσπονδια και Εκπαιδευτικός Οργανισμός στην Ελλάδα που είναι αναγνωρισμένος απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χορού, την IDO www.ido-dance.com

Στοιχεία επικοινωνίας

Newsletter


E-mail: